Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Material Girl röpörtajı Uyeols10
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Material Girl röpörtajı Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Material Girl röpörtajı

+2
MeLodie*
Sliwer-
6 posters
YazarMesaj
Sliwer-
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
Sliwer-

Müzik Türü : RocK

Material Girl röpörtajı Empty
MesajKonu: Material Girl röpörtajı   Material Girl röpörtajı Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 3:59 pm

Merhaba hill!
Bize biraz son filmin Material Girl den bahseder misin?Kardeşin Haylie ile çalışmak nasıldı?
Ah,onunla çalışmak gerçekten çook eğelenceli!O benim en yakın arkadaşım,ayrıca cok komikbiri.Film çok büyük paralara konup.sonra da büyük bir skandalla hepsini kaybeden iki kızın öyküsünü anlatıyor.Filmin prodüktörlüğünü Madonna´nın şirketi üstlendi

Peki Madonna´yla takılma şansınız oluyormuydu?
Hayır maalesef o sete gelmiyordu.Ama haylie ile "Material Girl" şarkısının yeni versionunu yapmamıza izin verdi.Bu gerçekten harika bir şey.

Bu arada internette dolaşan Lindsay arbasını çarptığında orada olduğun ve kameralar gelmeden kaçtığın söylentisine ne diyorsun?
Hahahaha!İnsanların internette uydurduğu şeyler gerçekten inanılmaz!Böyle bir şey olması için bir klonum olması lazım.Çünki o sırada Avrupa´daydım.

Hakkında çıkan en çılgın dedikodu neydi?
Çok içip yeni yaptığım silikonlarımı herkese gösterdiğim.ya da Haylie ile tost yapmaya çalışıken bütün evi yaktığımız olabilir.

Son bir kaç soru daha...Senin bir sanat aşığı olduğunu duyduk.Resim çiziyormuşsun?
Yavaş yavaş ilerliyorum şimdilik.Resim çizmek kişiliğime uyuyor.Bazen odama kapanıp çizmeyi seviyorum.

Sana "Juicy"adını taktıklarını duyduk.Doğru mu?
Haha,evetKüçüklüğümüzde ailemizHaylie ve bana komik isimler takmaya cok meraklıydı.Onunki "Jummy"ve"Mr.Bugs"dı,benimki de"Juicy"ve!Yaratık"!

Yaratık mı?
Evet,Akıllarından ne geçiyordu bilmiyorum!...
http://ekranindigertarafi.blogspot.com
MeLodie*
Azimli Üye
 Azimli Üye
MeLodie*

MesajKonu: Geri: Material Girl röpörtajı   Material Girl röpörtajı Icon_minitimeCuma Tem. 24, 2009 6:17 pm

SağoL canım
Vntys ©
Dergi Editörü
Dergi Editörü
Vntys ©

MesajKonu: Geri: Material Girl röpörtajı   Material Girl röpörtajı Icon_minitimePtsi Tem. 27, 2009 11:50 pm

Daha önce okumuştum teşekkürler.
http://www.mileycrus.foruma.biz
Cassandra.
Moderator
Moderator
Cassandra.

Müzik Türü : R&B

MesajKonu: Geri: Material Girl röpörtajı   Material Girl röpörtajı Icon_minitimeÇarş. Ağus. 05, 2009 10:22 pm

sağol canım Very Happy
http://tr-twilight.forum.st
THisse
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
THisse

Müzik Türü : PunK

MesajKonu: Geri: Material Girl röpörtajı   Material Girl röpörtajı Icon_minitimePerş. Ağus. 06, 2009 2:58 am

Sağol canım Very Happy
http://katyperry.forumm.biz
Eda Miley Cyrus*~
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
Eda Miley Cyrus*~

Müzik Türü : Seçilmedi

MesajKonu: Geri: Material Girl röpörtajı   Material Girl röpörtajı Icon_minitimeCuma Ağus. 07, 2009 11:30 pm

Teşekkürler sweet

Material Girl röpörtajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» On ‘Gossip Girl’ set 4
» Hillary Duff Ve Penn Badgley Gossip Girl Setinde!
» Sonic Youth, Gossip Girl'de