Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Sonic Youth, Gossip Girl'de Uyeols10
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Sonic Youth, Gossip Girl'de Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sonic Youth, Gossip Girl'de

YazarMesaj
'yeLLioneL~
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
'yeLLioneL~

Müzik Türü : RaP

Sonic Youth, Gossip Girl'de Empty
MesajKonu: Sonic Youth, Gossip Girl'de   Sonic Youth, Gossip Girl'de Icon_minitimeC.tesi Ağus. 22, 2009 6:26 pm

Sonic Youth, dünyayı kasıp kavuran dizi Gossip Girl'ün üçüncü sezonda boy gösterecek.

Sonic Youth, Gossip Girl'de D5B2B788D597059F8650EACC348
Sonic Youth, dünyayı kasıp kavuran dizi Gossip Girl'ün üçüncü sezonda boy gösterecek.
Prodüktör Stephanie Savage'ın yaptığı açıklamaya göre Sonic Youth, yayınlanacak bölümde Starpower adlı şarkısının akustik versiyonunu ve aynı zamanda Amerika turnesinde çaldıkları 4 hiti performe edecek.
"Sonic Youth benim favori gruplarımdan bir tanesi. Geçtiğimiz yıl Google'daki klasik Gossip Girl aramalarımı yaparken bir blog sayfasında hem Sonic Youth'un hem de Gossip Girl'ün aynanda bulunduğu bir sayfaya denk geldim. Tam da o sırada mp3 çalarımda Thurston Moore Psychic Hearts'ı çalıyor ve televizyon ekranımda da Gossip Girl'ün bir bölümü yayınlanıyordu. Bunun bir işaret olduğunu düşündüm."
http://paylasimci.1forum.biz

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hilary Duff
» On ‘Gossip Girl’ set 2
» On ‘Gossip Girl’ set 4
» Hillary Duff Ve Penn Badgley Gossip Girl Setinde!