beng. Süper Moderatör
| Konu: Kristen ve Taylor New Moon hakkında konuştu Çarş. Ağus. 26, 2009 6:33 am | |
| Kristen: Yeniay ile hepsi delik deşik oldu.Serideki bu kitabın benim gözümü korkuttuğunu düşünüyorum. – iyi bir durum. Bu müthiş bir duyguyla filme başlamak. Ama muhtemelen, kitapta en sevdiğim bölüm Jacob’a “Bu o, her zaman onun oldu” (sanırım kalbinin edward’a ait olduğundan söz ediyor) gibi şeyler söylemek zorunda olmamdı, söylemek zorundaydım. Evet, o beni öldürdü, o beni öldürdü.Taylor: Benim en sevdiğimin ayrılık sahnesi olduğunu söylüyoruz. Ama o sahneden hemen sonra, o (Bella) beni gömleksiz ve saçlarımın kesilmiş haliyle görür. Artık arkadaş olamayacağımızı ona söylemek zorundaydım. çeviriyi ben yaptım, ama sanırım kötü oldu, yine de kendi adıma iyi bir şeyler yaptım Sonuç olarak zaman hatası yapmış olabilsem de söylemek istedikleri şeyler bu yazdıklarımın aynısıydı | |
|
JanieL~ @ Azimli Üye
| Konu: Geri: Kristen ve Taylor New Moon hakkında konuştu Çarş. Ağus. 26, 2009 7:35 am | |
| | |
|
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Kristen ve Taylor New Moon hakkında konuştu Çarş. Ağus. 26, 2009 6:04 pm | |
| Amanın da amanın benim öküzcüğüm çeviri mi yaparmış Düzgün çevirmişsin işte lan +2 | |
|
beng. Süper Moderatör
| Konu: Geri: Kristen ve Taylor New Moon hakkında konuştu Çarş. Ağus. 26, 2009 6:24 pm | |
| teşekkürler + reca ederim | |
|