beng. Süper Moderatör
| Konu: Tutulma'da sevdiğiniz replikler Çarş. Ağus. 19, 2009 6:02 am | |
| Kitaptan sevdiğiniz diyalogları buraya yazarsanız paylaşmış oluruz ben başlıyorum “İyi takım çalışmasıydı” diye mırıldandı Edward. Seth kahkaha attı. Sonra Edward derin bir nefes aldı ve yavaşça benle yüzleşmek için döndü. İfadesini anlamamıştım. Gözleri sanki başka bir düşmanmışım gibi tedbirliydi – tedbirliden ziyade, korkmuştu. Ama Victoria ve Riley ile yüzleştiğinde hiçbir korku göstermemişti… Zihnim, bedenim gibi şaşkın, sersemlemiş ve işe yaramazdı. Hayretle ona bakakaldım. “Bella, aşkım” dedi en yumuşak ses tonuyla, avuç içleri ileriyi gösterecek şekilde elini kaldırmış, abartılı bir yavaşlıkla bana doğru geliyordu. Afallamış halimle, bu bana garip bir şekilde polislerin silahlı olmadığını göstererek bir şüpheliye yaklaşışını hatırlattı. “Bella taşı bırakır mısın, lütfen? Dikkat et. Kendini incitme.” -Birkaç bella sözü- Edward ellerim boşalınca az da olsa rahatladı, ama daha yaklaşmadı. “Korkmana gerek yok, Bella” diye mırıldandı Edward. “Sana zarar vermeyeceğim.” Bu gizemli vaat benim kafamı daha da karıştırdı. Ona bir embesil gibi bakarak anlamaya çalıştım. “Her şey düzelecek, Bella. Şu anda korktuğunu biliyorum, ama hepsi geçti. Kimse seni incitmeyecek. Sana dokunmayacağım. Seni incitmeyeceğim” dedi tekrar.burası çok dramatikti, edwardın dedikleri çok etkileyiciydi. bu bölümü çok seviyorum | |
|
Evalynn. ~Admin
| |
Sliwer- Başarılı Üye
| Konu: Geri: Tutulma'da sevdiğiniz replikler Çarş. Ağus. 19, 2009 6:55 pm | |
| kitabı okumanın ne anlamı kaldı o zaman tutulma süperdi ama en güzeli şafak vaktiydi | |
|
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Tutulma'da sevdiğiniz replikler Çarş. Ağus. 19, 2009 7:08 pm | |
| Yok lan okudum şaka AMa tabi zoraki okudum Sadece Jacob'lı bazı kısımları atladım o kadar | |
|