Evalynn. ~Admin
| Konu: Teen Choice Ödül Töreni'nde Tarzlarıyla Yarıştılar! Cuma Ağus. 14, 2009 5:18 pm | |
| Teen Choice Ödül Töreni'nde Tarzlarıyla Yarıştılar! Kırmızı halıda ilk görülen isimlerden biri Jonas Brothers... Jonas kardeşler yine takım elbiseleri kendilerine has yorumlayrak görenleri şaşırtmadı, tarzından ödün vermedi.. Gossip Girl'ün Nate'i Chace Crawford ve Twilight'ın Jacob'ı Taylor Lautner kırmızı halıyı yakışıklılıklarıyla kasıp kavuran isimler oldular... İkili sarışın ve esmer demeden her erkeğin hoş görünebileceğini gece boyunca yanyana gezerek kanıtladı.. ) Vee Twilight'ın diğer yakışıklı vampirlerine gelecek olursak; Robert Pattinson yine tarzını korudu, ceket-gömlek şıklığını ödül törenine taşıdı. Twilight'ın Jasper'ı yelek ve pantalonuyla gecenin en cool erkeklerinden olurken Twilight'ın Emmet'ı süeteriyle gecenin rüküşleri arasında yer aldı... Veee yıllar süren peri masalı aşıkları Vanessa Hudgens& Zac Efron... İkili doğal tavırları, sıcak halleriyle gecenin en sempatik ve aşık çiti oldu... Twilight'ın içe kapanık Bella'sı Kristen Stewart gecenin en tarz ismi oldu... Kostümünün üst kısmı spor, alt kısmı ise daha janjanlı olan Kristen trendy ayakkabılarıyla da tarzını konuşturdu... Güzel yıldızın yaşına uygun kostüm seçimleri ve tarzı oluşu da moda eleştirmenleri tarafından takdir edildi... Twilight serisinin en sevilen vampirlerinden biri de Alice Cullen yani gerçek adıyla Ashley Greene... Muhtemelen filmde Bella ve Edward aşkına en çok yardım eden isimlerden biri olması ve şirin yüzü bunda önemli bir yere sahip... Ashley ödül törenine giydiği straplez elbisesiyle tam bir yaz kızı olmuştu... Bronz tenini ortaya çıkaran ekbisesiyle Ashley de gecenin en şıkları arasındaki yerini aldı... Kaynak:justjuredtr | |
|
Artemis Moderator
| Konu: Geri: Teen Choice Ödül Töreni'nde Tarzlarıyla Yarıştılar! Cuma Ağus. 14, 2009 10:42 pm | |
| Ya birşey sorcam demi neden yoktu ödül bile kazandı bu arada tşk +2 | |
|
ComaLiés. Başarılı Üye
| Konu: Geri: Teen Choice Ödül Töreni'nde Tarzlarıyla Yarıştılar! Cuma Ağus. 14, 2009 11:01 pm | |
| | |
|
Sliwer- Başarılı Üye
| Konu: Geri: Teen Choice Ödül Töreni'nde Tarzlarıyla Yarıştılar! Paz Ağus. 16, 2009 5:14 pm | |
| sağol canım | |
|
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Teen Choice Ödül Töreni'nde Tarzlarıyla Yarıştılar! Ptsi Ağus. 17, 2009 5:35 am | |
| Jasper senden zaten tırsıyordum artık daha beter tırsıyorum | |
|
Megadeth. Başarılı Üye
| |
'yeLLioneL~ Başarılı Üye
| |