THisse Başarılı Üye
| Konu: Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık ! Salı Ağus. 04, 2009 10:13 pm | |
| Perry yapıtğı açıklamada kedisi Purry’yi erkeklere tercih ettiğini söyledi. “I kissed a girl” (bir kızı öptüm) şarkısıyla adını dünyaya duyuran Katy Perry, Gym Class Heroes solisti Travis Mccoy ile 4 aylık ayrılıktan sonra yeniden birleşmişti. Ancak Perry yapıtğı açıklamada kedisi Purry’yi erkeklere tercih ettiğini söyledi. Nedeniyse Kedisi Purry’ye olan sevgisinin asla dergi kapaklarında yer almayacak olması. Perry yaptığı açıklamada “ Kedim konusunda biraz obsesifim. O benim geçici sevgilim. Biriyle yemeğe gidememem ve biriyle uyuyamamam çok komik. Bu haksızlık olduğunu düşündüğüm şeylerden biri. Arada Ichat te flört ettiğim kişiler oluyor ki bu çok eğlenceli.
Ayrıca 16 ülkede 1 numaraya yerleşen şarkısı “I kissed a girl” ün bu kadar başarılı olmasına çok şaşırdığını belirtti. İngiltere’de Glamour Dergisi’ne açıklama yapan Perry “ Amerika’da şarkının esprisini anlayacaklarını düşünüyordum ama Almanya , İskandinavya ve Japonya gibi hiç ummadığım yerlerde dinleyicilerin şarkının tüm sözlerinin bilinmesi beni çok mutlu etti.” dedi.Buda İkilinin Fotoğrafı : | |
|