Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık ! Uyeols10
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık ! Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık !

YazarMesaj
THisse
Başarılı Üye
 Başarılı Üye
THisse

Müzik Türü : PunK

Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık ! Empty
MesajKonu: Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık !   Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık ! Icon_minitimeSalı Ağus. 04, 2009 10:13 pm

Perry yapıtğı açıklamada kedisi Purry’yi erkeklere tercih ettiğini söyledi.
“I kissed a girl” (bir kızı öptüm) şarkısıyla adını dünyaya duyuran Katy Perry, Gym Class Heroes solisti Travis Mccoy ile 4 aylık ayrılıktan sonra yeniden birleşmişti. Ancak Perry yapıtğı açıklamada kedisi Purry’yi erkeklere tercih ettiğini söyledi. Nedeniyse Kedisi Purry’ye olan sevgisinin asla dergi kapaklarında yer almayacak olması. Perry yaptığı açıklamada “ Kedim konusunda biraz obsesifim. O benim geçici sevgilim. Biriyle yemeğe gidememem ve biriyle uyuyamamam çok komik. Bu haksızlık olduğunu düşündüğüm şeylerden biri. Arada Ichat te flört ettiğim kişiler oluyor ki bu çok eğlenceli.

Ayrıca 16 ülkede 1 numaraya yerleşen şarkısı “I kissed a girl” ün bu kadar başarılı olmasına çok şaşırdığını belirtti. İngiltere’de Glamour Dergisi’ne açıklama yapan Perry “ Amerika’da şarkının esprisini anlayacaklarını düşünüyordum ama Almanya , İskandinavya ve Japonya gibi hiç ummadığım yerlerde dinleyicilerin şarkının tüm sözlerinin bilinmesi beni çok mutlu etti.” dedi.

Buda İkilinin Fotoğrafı :
Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık ! DZ3e0kSYhcgajxd5DclqCWWG_250
http://katyperry.forumm.biz

Katy Perry kedisi Kitty Purry'e aşık !
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Katy Perry ve Mini-Katy
» Katy Perry