* Güzel ama daha ii olabilirdi , bebekçe ve sonu iğrenç bu nedenlerle3 puan kırıyorum. Ama oyuncuların yeteneğinden ve filmin başının güzelliğinden 2 puan daha arttırıyorum
*ben harry potter hatranıyım ayrıca hermione ye bayılıyom serinin ilk filmi çok güzel bu filmi yapan kişilere çok teşekkür ediyom
*Bu Harry Potter serisi baya güzel ben harry potter hayranıyım harry potter ın bütün filmleri güzel bence seyredin hoşunuza gidicektir
*ben hayatımda böyle film görmedim abi.bu film ilerideki serilerigişe rekorları kıracak gibi.hayatımda gördüğüm en güzel filmleren biri.
*film serinin ilk filmi olmasına rağmen büyük bir ilgi kazanmış bende çok beğendim böyle bir filmde gerçekten oynamak isterdim ama kısmet işte oyunculara hayatlarında başarılar dilerim.... trabzondan ayşen
*Chris Columbu`su tebrik ediyorum.Bana kalırsa bu film ileride büyük rekor kıracağından eminim.Tek-rar tebrik ederim.
*Ben Harry Potter'ın filmlerini çok ama çok severek izledim.Yeni filmini merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
*harry bütün flimlerini biliyorum [br]maceralarını savaşlarını bairtek sırlar odasında yılanla yaptığın savaşı bilmiyorum bu filmi çok seviyorum ve devamını getirmeni istiyorum türkiye'ye gelirsen beni bul!!!!!!!!!!! güle güle! harry potter
Daha yorum çok var ama sapıtmışlar,o yüzden onları eklemiyorum (=