| Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! | |
|
+4^^NessY^^ ´specialNJJ. MeLodie* Artemis 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Artemis Moderator
| Konu: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Ptsi Tem. 27, 2009 5:51 pm | |
| Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira, ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'la bir düet yapmak istediğini açıkladı. Ünlü aktörü 'Alacakaranlık'ta izlediğini belirten ve ona hayranlığını dile getiren Shakira, "Robert'la yeni albümüm She Wolf'ta bir düet yapmak isterdim. Robert filmin soundtrack albümünde piyano çalmış ve iki şarkı seslendirmiş. Onun yeteneğine hayran kaldım" şeklinde konuştu. Daha önce Beyonce gibi pek çok ünlü isimle düet yapan Shakira bence Robert ile de muhteşem bir düete önümüzdeki günlerde imza atacak... Hem Shakira'cım Robert'ın yeteneğine de kendine de hepimiz hayranız;)) | |
|
| |
MeLodie* Azimli Üye
| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Ptsi Tem. 27, 2009 6:37 pm | |
| Sharika da Robert'a vuruLdu Bence Robert'ın Sharika ile düet yapması güzel bir fikir | |
|
| |
´specialNJJ. Profesyonel Üye
| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Salı Tem. 28, 2009 12:52 am | |
| ben Robert'in sesini beğenmiyorum açıkçası..Çok zorlama bir sesi var.. Shakira kadar müthiş bir sese sahip olan birinin bunu teklif etmesi için de ona aşık olmuş olması lazım bence.. | |
|
| |
^^NessY^^ Acemi Üye
| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Çarş. Tem. 29, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
| |
THisse Başarılı Üye
| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Çarş. Ağus. 05, 2009 11:27 pm | |
| | |
|
| |
Cassandra. Moderator
| |
| |
*Melanie Acemi Üye
| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! C.tesi Ağus. 22, 2009 8:55 pm | |
| - MeLodie* demiş ki:
- Sharika da Robert'a vuruLdu
Bence Robert'ın Sharika ile düet yapması güzel bir fikir Katılıyorum canım | |
|
| |
Fiddy' Acemi Üye
| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Salı Eyl. 15, 2009 9:17 pm | |
| - MeLodie* demiş ki:
- Sharika da Robert'a vuruLdu
Bence Robert'ın Sharika ile düet yapması güzel bir fikir katılıoyrum.. | |
|
| |
| Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! | |
|