MeLodie* Azimli Üye
| Konu: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Ptsi Tem. 20, 2009 5:21 am | |
| Robert Pattinson , The Sun gazetesine yaptığı röpörtajda : “Elbette biraz da olsa Kristen‘e aşığım , Twilight ‘in senaryosunu okudum, açıkçası kitapları hakkında pek birşey bilmiyordum. Provalara gitmemin tek sebebi onu görmek istememdi, Kristen‘i “Into The Wild ” ta izlemiştim çünkü. “Ayrıca Kristen‘in benden hamile kaldı dedikodularını duyunca çok güldüm, gerçekten bu haberler çok saçma” dedi. | |
|
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Ptsi Tem. 20, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Ptsi Tem. 20, 2009 5:08 pm | |
| Biraz mı Pırt hadi ordan Neyse,tatmin edici olmasa da bir itiraf geldi. oda bir şeydir Bu arada resimde ultra çekici,yakışıklı,karizmatik çıkmış | |
|
´specialNJJ. Profesyonel Üye
| Konu: Geri: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Çarş. Tem. 22, 2009 8:09 pm | |
| hahahaha.. Yeşim bu yorumlarına ölüyorum yaa üzüldüm ama bak şimdi.. ne güzel kardeş geliyordu.. | |
|
^^NessY^^ Acemi Üye
| Konu: Geri: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Çarş. Tem. 29, 2009 2:50 pm | |
| | |
|
MeLodie* Azimli Üye
| Konu: Geri: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Perş. Tem. 30, 2009 12:00 am | |
| | |
|
THisse Başarılı Üye
| Konu: Geri: DedikoduLara cevap geldi ! ( Kris'in hamile olup olmadığı ) Çarş. Ağus. 05, 2009 11:33 pm | |
| Pırt ne hamile .D Sağol | |
|
Cassandra. Moderator
| |