| Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar | |
|
+7`tuuwesley. ´specialNJJ. Artemis aurora. beng. ellishia Evalynn. 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Evalynn. ~Admin
| Konu: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Çarş. Tem. 15, 2009 9:14 pm | |
| Evet,filme gidenler veya izleyenler yorumlarınızı bekliyorum. | |
|
| |
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Çarş. Tem. 15, 2009 9:22 pm | |
| Aaa gösterime girdi mi ya | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Çarş. Tem. 15, 2009 9:37 pm | |
| Evet,bugün girdi | |
|
| |
beng. Süper Moderatör
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Perş. Tem. 16, 2009 12:35 am | |
| en son sırlar odasını izledim ben ya | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Perş. Tem. 16, 2009 1:19 am | |
| O senin mallığın güzelim | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Perş. Tem. 16, 2009 1:33 am | |
| Ben yarın gidicem Yeşim sen gittin mi Bugün yer bulamam diye gitmedim zaten ingilizce kursum vardı.. | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Perş. Tem. 16, 2009 2:07 am | |
| Ben de gidemedim valla burda sinema yok ama çatlıyorum film için ya çok merak ediyorum bir arkadaşım gitmiş pek beğenmemiş... | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 12:37 am | |
| Neresini beğenmedi be süperdi.dumbledor öldürüldü!Hemde SNAPE öldürdü.Harry ağladı Hermione ağladı daha neler neler oldu.Çok güzeldi.Komedide vardı üzüntüde. | |
|
| |
Artemis Moderator
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 1:36 am | |
| - Breakout demiş ki:
- Neresini beğenmedi be süperdi.dumbledor öldürüldü!Hemde SNAPE öldürdü.Harry ağladı Hermione ağladı daha neler neler oldu.Çok güzeldi.Komedide vardı üzüntüde.
Tüh ya yazık dambuldora ama Snape in yaptığı saçma bide onun okulunda çalışıyor ama sırf harryi korumak için sanırım son kitapta öyle şeyler yazıyordu | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 1:51 am | |
| O bu su içdi.Tom'unHortkuluklarından birini yok etmek için..Sonra hastalandı mı ne işte düzeldi falan xD Sonra Draco Albusu öldürmeseydi Voldemort öldürücekti.Gerçi öldürmedi ama Snape bi söz verince öldürdü. Ay filmi anlattım | |
|
| |
´specialNJJ. Profesyonel Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 4:57 am | |
| Snape için bu kadar yorum yapmayın Ölüm yadigarlarında bir sürprizle karşılaşıp keşke söylemeseydim günahını aldım diiceksiniz ben kitabını biliyorum bu arada kesinlikle harikaydı! ama Dombledore ölünce ağladım süperdi süperdi süperdi! Rupertı öpen gıcık kızı boğazlamak istiyorum öldürürüm o kızı tepindim sinemada öptüğü yerde zaten..herkes bana baktı hahaha .. | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:01 am | |
| Benim kitaplarla aram iyi değil.Twilight ve Harry Potter'ı okumayan bi ben kaldım galiba Bugün harry pottera başlıycam. Hiçde pişman olmam.O adamı sevmiyodum hiç zaten Gıcık oldum.Ronda sevmediği halde öpüyo ya xD Hermioneyi seviyo o kızı öpüyo salak XD | |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:03 am | |
| kız onu öpüyoo!! hem benim aşkım onu da sevmez.. SEVEMEEEEZZZ yaaaaa...!! | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:08 am | |
| | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:11 am | |
| Kitap okumadan önce Snape'i bende sevmiyordum ama Melez Pren kitabunda her şeyi sebepleriyle anlatılmıştı ama filmde bu yansıtılmamış sanırım | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:13 am | |
| Voldemort ( ) Dracoyu seçiyo Snape yardım ediceğine söz veriyo eğer albusu öldürmesse draco ölücek draco ölünce bu görevi söz verdiği için snapein yapması gerek. Eğer bunu diyosan bence yansıtılmış | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:18 am | |
| Hayır hayır Snape'n Albus'u öldürmesinin sebebi bu değil.Spoiler içinde açıklayayım bari kitabı okumayanlar okumasın - Spoiler:
Aslında Snpae başından beri iyiliğin yanında Harry'i korumak için görevlendiriliyor Albus tarafından (yanlış hatırlamıyorsam öyleydi.) O yüzden bunca şeye rağmen Harry'e zarar vermiyor ve Albus'un ölümü kurgulanmış bir şey.Hatta Severus ve Albus bu konuyu defalarca tartışıyorlar ama sonunda Albus'un isteği üzerine Albus ölüyor öldürülmesinin de bir sebebi vardı ama şu an hatırlayamıyorum
| |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:20 am | |
| | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:20 am | |
| Kitabı okumadımda spoilerı okudum | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:28 am | |
| Aferin | |
|
| |
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:34 am | |
| ah ruper ah!! hermione nin eline düşücek adam mıydın sen gel ayaklarını bile yıkarım ben senin.. (ıyy iğrenciiimm xDD) | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:36 am | |
| Ron ve Hermione çok yaışıyorlar bir kere | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:44 am | |
| Evet forevır rormione | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:45 am | |
| Ah bir filmi izlesem uzuncana bir yorum yapıcam ama | |
|
| |
aurora. Azimli Üye
| Konu: Geri: Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar Cuma Tem. 17, 2009 5:49 am | |
| Ayrıca diğer kız olmadığına şükret bence mscp. xD | |
|
| |
| Melez Prens Filmi Hakkında Yorumlar | |
|