Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Tuba ve Beren arasında ne var? Uyeols10
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Tuba ve Beren arasında ne var? Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tuba ve Beren arasında ne var?

YazarMesaj
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

Müzik Türü : RaP

Tuba ve Beren arasında ne var? Empty
MesajKonu: Tuba ve Beren arasında ne var?   Tuba ve Beren arasında ne var? Icon_minitimePtsi Tem. 06, 2009 1:26 am

Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat ile İnal`ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün arasında `husumet` mi var?

televizyongazetesi.com`un haberine göre; şimdilerde `Asi` dizisinde başrol oynayan Tuba Büyüküstün, `Ihlamurlar Altında` dizisinde tanıştığı Bülent İnal ile bir dönem aşk yaşamıştı. İnal`ın şu anda `Aşk-ı Memnu` dizisinde oynayan Beren Saat ile birlikte olması çeşitli söylentileri de beraberinde getirmişti.

İki genç ve güzel oyuncu Beren Saat ile Tuba Büyüküstün arasında `husumet` olduğu ve ikilinin karşılaşmamak için çabaladıkları haberleri de zaman zaman gündeme gelmekteydi.

Katıldığı bir programda izleyiciden gelen `Tuba Büyüküstün ile aranızda bir sorun var mı?` sorusuna Beren Saat`in yanıtı şöyle oldu:

`Hayır, hiç öyle bir şey yok! Bunlar bana komik gelirdi, ben onu da demedim, bunu da demedim diye önünden insanların sayfalar atılırdı, dağılırdı. Şimdi ben o durumdayım, bu çok komik geliyor bana, ama gerçekten öyle bir şey yok neden olsun ki!`

EVLENECEKLER Mİ?

1,5 yıldır oyuncu Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat, evlilikle ilgili sorulara ise, `Bilmiyorum, çok net planladığımız bir şey yok. Olunca zaten herkes öğrenir. Ben öyle domestik değilim, evlenmek için hayaller falan kuran... Öyle hissetmiyorum. Beyin evliliğidir esas olan. O yüzden herkesin söylediği `evlendiler mi nişanlandılar mı, 1,5 yıl mı, 3,5 yıl mı` hiç öyle kalıplar ve genellemeleri düşünmek istemiyorum. Yani çok önemli değil diye düşünüyorum. Evlendikten sonra da o iki insanın arasında bir şey değişmemeli diye düşünüyorum` şeklinde konuştu.
http://psdesign.forume.biz/forum.htm

Tuba ve Beren arasında ne var?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beren Saat
» Beren Saat Resimler_1
» Beren Saat Resimler_2
» Beren Saat`i sinir eden soru