Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat ile İnal`ın eski sevgilisi Tuba Büyüküstün arasında `husumet` mi var?
televizyongazetesi.com`un haberine göre; şimdilerde `Asi` dizisinde başrol oynayan Tuba Büyüküstün, `Ihlamurlar Altında` dizisinde tanıştığı Bülent İnal ile bir dönem aşk yaşamıştı. İnal`ın şu anda `Aşk-ı Memnu` dizisinde oynayan Beren Saat ile birlikte olması çeşitli söylentileri de beraberinde getirmişti.
İki genç ve güzel oyuncu Beren Saat ile Tuba Büyüküstün arasında `husumet` olduğu ve ikilinin karşılaşmamak için çabaladıkları haberleri de zaman zaman gündeme gelmekteydi.
Katıldığı bir programda izleyiciden gelen `Tuba Büyüküstün ile aranızda bir sorun var mı?` sorusuna Beren Saat`in yanıtı şöyle oldu:
`Hayır, hiç öyle bir şey yok! Bunlar bana komik gelirdi, ben onu da demedim, bunu da demedim diye önünden insanların sayfalar atılırdı, dağılırdı. Şimdi ben o durumdayım, bu çok komik geliyor bana, ama gerçekten öyle bir şey yok neden olsun ki!`
EVLENECEKLER Mİ?
1,5 yıldır oyuncu Bülent İnal ile birlikte olan Beren Saat, evlilikle ilgili sorulara ise, `Bilmiyorum, çok net planladığımız bir şey yok. Olunca zaten herkes öğrenir. Ben öyle domestik değilim, evlenmek için hayaller falan kuran... Öyle hissetmiyorum. Beyin evliliğidir esas olan. O yüzden herkesin söylediği `evlendiler mi nişanlandılar mı, 1,5 yıl mı, 3,5 yıl mı` hiç öyle kalıplar ve genellemeleri düşünmek istemiyorum. Yani çok önemli değil diye düşünüyorum. Evlendikten sonra da o iki insanın arasında bir şey değişmemeli diye düşünüyorum` şeklinde konuştu.