| Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? | |
|
+4Eda Miley Cyrus*~ ~violet~ Evalynn. ellishia 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ellishia Genel Moderator
| Konu: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 23, 2009 4:07 pm | |
| Hepsi müzik grubundan evlendiği için ayrıldığı iddia edilen Gülçin Ergül, önceki gün Nişantaşı Sofa Otel’de hukuk danışmanıyla bir basın taplantısı düzenledi. Gruptan ayrılma nedeninin 2005 yılından beri parasını almaması olduğunu belirten Ergül, konuyla ilgili yasal işlem başlattığını söyledi. Son dönemlerde çıkan haberlerden dolayı oldukça üzgün olduğunu ifade eden Gülçin, “Bahsi geçen açıklamaların hiç biri benim tarafımdan yapılmadı. Paylaşmadığım özel hayatım hakkında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yok. Bu husus gerekli kişilere hukuksal yollardan da bildirildi. Özel hayatım hakkında açıklama yapmak zorunda olduğum içinde üzgünüm. Evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum. Çünkü evlilik için yaşım daha çok küçük. Evlilik hazırlığımda yok. Benim erkek arkadaşım Dubai ’de yaşıyor ve bu yüzden dolayı da Dubai çok sık seyahat ettiğim bir yer. Grubu aşk için terk ettiğim yazıldı ama bunlar doğru değil. Gruptan ayrılmam ile ilgili olarak özel hayatımın hiçbir ilgisi yok ” dedi.
Defter kayıtları gönderilmedi Basın toplantısına Gülçin’e hukuk danışmanı Avukat Üstün Kutsal da eşlik etti. Av. Kutsal, “Gülçin Hanım adına daha önce şirkete Stardium Müzik ’e ihtarlar çekildi. Defter kayıtları ve yapılan sözleşmeler istendi. Ama bunlar gönderilmedi. Bizde sembolik olarak 19 bin TL ’lik bir dava açtık. Gülçin konserlerden ve sponsor anlaşmalarından hakkını alamadı. Bu ödemeleri talep ediyoruz. Alacaklar defterlerin incelenmesinden sonra ortaya çıkacak ” şeklinde konuştu.
Av. Üstün, “Gülçin’in ne gecesi ne gündüzü vardı. Şirketin kölesiymiş gibi telefon açılarak, mesaj çekilerek yarım saat sonra falan yerde sebepsiz yere olması isteniyordu. Biz dava açtık ve grubun diğer üyeleri de bu hakka sahip. Diğerleri de bu hakkı kullanabilir. Şu an da bizim iki davamız var. Bir tanesi bizim açtığımız dava diğeride şirketin bize karşı açmış olduğu 250 bin tl ’lik cezai şart talep davası ” dedi.
2005 yılındaki alacaklarını dahi alamadığını ifade eden Gülçin arkadaşları hakkında da yorum yapmaktan kaçındı. Gülçin, “Benim yapacak bir yorumum yok. Herkesin yolu açık olsun. Mevlana ’nın bir sözü var. ‘Bir mum diğer mumu tutuşturduğunda ışığından hiçbir şey kaybetmez ’. O yüzden ben her şartta onları yine desteklemekten yanayım. Yaklaşık 3 aydan beri iletişim içinde değiliz ” diye konuştu.
HEPSİ GRUBUNUN GÜLÇİN ERGÜL’ÜN BASIN AÇIKLAMASINA İLK CEVABI …
Amacı albüm para bahane
Hepsi grubundan evlenip Dubai’ye yerleşeceği için ayrıldığı konuşulan Gülçin Ergül, düzenlediği basın toplantısında asıl problemin para olduğunu söyledi. Bu açıklamaya yanıt ise grubun menajeri şebnem Özberk’ten geldi:
“Amacı albüm, para bahane!”
Çok aşık oldum arkadaşlar
“Para problemlerinin ne benimle, ne de grup üyeleriyle alakası var. Bu tamamen müzik şirketiyle ilgili” diyen şebnem Özberk, yaşananların kendisini çok şaşırttığını belirtti. Gülçin’in “Ben çok aşık oldum arkadaşlar. Dubai’ye gidip bir deneyeceğim. Bakalım yapabilecek miyim, yapamayacak mıyım” diyerek gruptan ayrıldığını anlatan Özberk, sözlerine şöyle devam etti: “şirketten de bu şekilde izin alıp gitti. Kızların çocukluk arkadaşı aşık olmuş. Böyle bir şeye hayır mı diyecektik?”
Onu Dubai’de sanıyorduk
Özberk, kendilerinin bu açıklamayı kabul ettiklerini, ama çok geçmeden Gülçin’in solo albüm hazırlığına başladığını duyduklarını anlattı: “Biz Gülçin’in Dubai’ye gittiğini düşünüyorduk. Derken insanlar telefon açıp ‘Gülçin albüm yapıyormuş’ demeye başladı. Onlara ‘Gülçin burada bile değil, Dubai’de’ dedik. Fakat söylenenler sanırım doğru çıktı. Kızlar büyük bir haksızlığa uğradı.”
Şebnem Özberk, aynı zamanda Hepsi üyelerinden Cemre’nin de annesi…
| |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 23, 2009 4:10 pm | |
| Gruptan birileri ayrılınca kötü oluyor,sesi gruba farklı bir renk getiriyordu.Hayırlısı olsun ne diyelim Sağol paylaşım için +1 | |
|
| |
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 23, 2009 4:13 pm | |
| evet ya onun sesi çok güzeldi | |
|
| |
~violet~ Acemi Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 5:18 am | |
| aman sevmiodum o kızı zaten buda saçma sapan bi grup bence ama tabi hayranlarına saygım var | |
|
| |
Eda Miley Cyrus*~ Profesyonel Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:08 pm | |
| hem gruba saygım var dion hem hakaret edion nası iş anlamadım | |
|
| |
~violet~ Acemi Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:10 pm | |
| sende ciddi anlamda algılama problemi var saçma sapar bi grup dedim bunun neresi hakaret çocuklarla uraşamam | |
|
| |
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:18 pm | |
| ::Mileyci:: : o gruplarını sevmiyom diyo ama hayranlarınada saygı duyuyorum diyo sen yanlış anladın sanırım ~violet~ : sen de bu kadarr kırıcı konuşmamalısın sende çocuk oldun anlamalısın biraz hem çocukta değil o 12 yaşına gelmiş | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:24 pm | |
| miley'in başlığında dediğini gördük sevmiosan sevmiosun her yere ilan etmek zorunda mısın | |
|
| |
~violet~ Acemi Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:24 pm | |
| bende çocuk oldum ama bu kadar zırvalamadaım her şeyi yanlış anlıo şuna bak ya neresinde hakaret onun | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:27 pm | |
| seninle hiç gereksiz polemiğe girmicem amacın belli gelir gelmez kavga çıkartıosun bu sitenin huzurunun bozulmasına kimse izin vermez bunu bil! | |
|
| |
~violet~ Acemi Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:28 pm | |
| gelip sataşıosun sonra suçlu biz oluoz hey yarabbi ya! | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 7:36 pm | |
| kübra abla online oldu birazdan konulara bakıp gerekeni yapacak!!! | |
|
| |
Evalynn. ~Admin
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 8:11 pm | |
| Konunun kilitlenip,sizinde birer uyarı almanızı istiyorsanız kavgaya devam edin ! | |
|
| |
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Cuma Haz. 26, 2009 11:45 pm | |
| olan benim konuma olcak | |
|
| |
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Paz Haz. 28, 2009 12:03 am | |
| nese sustum ben gereksiz kişilerle gereksiz polemiklere girmicem | |
|
| |
´specialNJJ. Profesyonel Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 30, 2009 12:00 am | |
| ayy ne kadar saçma bi kavga.. neyse yorum yapmiim da tekrar uzamasın kavga.. :S
paylaşım için saol canm bnce Cemre yle tartıştı Gülçin o yzden ayrıldı gruptan.. çünkü evlenmemiş... :S hatta öyle bir şey olmiicak die de söylemiş | |
|
| |
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 30, 2009 12:29 am | |
| hadi ya demekki haberlere felan böle verdiler | |
|
| |
inscrutable ~Admin
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 30, 2009 12:49 am | |
| En güzel ses ondaydı ama neyse. | |
|
| |
ellishia Genel Moderator
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Salı Haz. 30, 2009 1:14 am | |
| bencede grubun sses düzenini o sağlıyodu | |
|
| |
Sevinc Acemi Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? C.tesi Ağus. 01, 2009 5:32 pm | |
| Evet ben bu grupun hayranıyım Çok seviyorum müzilk tarzları herkese uygun | |
|
| |
özLγм.& Acemi Üye
| Konu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Ptsi Ağus. 03, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
| |
| Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? | |
|