Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Uyeols10
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Uyeols10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?

+4
Eda Miley Cyrus*~
~violet~
Evalynn.
ellishia
8 posters
YazarMesaj
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

Müzik Türü : RaP

Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Empty
MesajKonu: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 4:07 pm

Hepsi müzik grubundan evlendiği için ayrıldığı iddia edilen Gülçin Ergül, önceki gün Nişantaşı Sofa Otel’de hukuk danışmanıyla bir basın taplantısı düzenledi. Gruptan ayrılma nedeninin 2005 yılından beri parasını almaması olduğunu belirten Ergül, konuyla ilgili yasal işlem başlattığını söyledi. Son dönemlerde çıkan haberlerden dolayı oldukça üzgün olduğunu ifade eden Gülçin, “Bahsi geçen açıklamaların hiç biri benim tarafımdan yapılmadı. Paylaşmadığım özel hayatım hakkında hiç kimsenin açıklama yapma yetkisi yok. Bu husus gerekli kişilere hukuksal yollardan da bildirildi. Özel hayatım hakkında açıklama yapmak zorunda olduğum içinde üzgünüm. Evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum. Çünkü evlilik için yaşım daha çok küçük. Evlilik hazırlığımda yok. Benim erkek arkadaşım Dubai ’de yaşıyor ve bu yüzden dolayı da Dubai çok sık seyahat ettiğim bir yer. Grubu aşk için terk ettiğim yazıldı ama bunlar doğru değil. Gruptan ayrılmam ile ilgili olarak özel hayatımın hiçbir ilgisi yok ” dedi.

Defter kayıtları gönderilmedi Basın toplantısına Gülçin’e hukuk danışmanı Avukat Üstün Kutsal da eşlik etti. Av. Kutsal, “Gülçin Hanım adına daha önce şirkete Stardium Müzik ’e ihtarlar çekildi. Defter kayıtları ve yapılan sözleşmeler istendi. Ama bunlar gönderilmedi. Bizde sembolik olarak 19 bin TL ’lik bir dava açtık. Gülçin konserlerden ve sponsor anlaşmalarından hakkını alamadı. Bu ödemeleri talep ediyoruz. Alacaklar defterlerin incelenmesinden sonra ortaya çıkacak ” şeklinde konuştu.

Av. Üstün, “Gülçin’in ne gecesi ne gündüzü vardı. Şirketin kölesiymiş gibi telefon açılarak, mesaj çekilerek yarım saat sonra falan yerde sebepsiz yere olması isteniyordu. Biz dava açtık ve grubun diğer üyeleri de bu hakka sahip. Diğerleri de bu hakkı kullanabilir. Şu an da bizim iki davamız var. Bir tanesi bizim açtığımız dava diğeride şirketin bize karşı açmış olduğu 250 bin tl ’lik cezai şart talep davası ” dedi.

2005 yılındaki alacaklarını dahi alamadığını ifade eden Gülçin arkadaşları hakkında da yorum yapmaktan kaçındı. Gülçin, “Benim yapacak bir yorumum yok. Herkesin yolu açık olsun. Mevlana ’nın bir sözü var. ‘Bir mum diğer mumu tutuşturduğunda ışığından hiçbir şey kaybetmez ’. O yüzden ben her şartta onları yine desteklemekten yanayım. Yaklaşık 3 aydan beri iletişim içinde değiliz ” diye konuştu.

HEPSİ GRUBUNUN GÜLÇİN ERGÜL’ÜN BASIN AÇIKLAMASINA İLK CEVABI …

Amacı albüm para bahane

Hepsi grubundan evlenip Dubai’ye yerleşeceği için ayrıldığı konuşulan Gülçin Ergül, düzenlediği basın toplantısında asıl problemin para olduğunu söyledi. Bu açıklamaya yanıt ise grubun menajeri şebnem Özberk’ten geldi:

“Amacı albüm, para bahane!”

Çok aşık oldum arkadaşlar

“Para problemlerinin ne benimle, ne de grup üyeleriyle alakası var. Bu tamamen müzik şirketiyle ilgili” diyen şebnem Özberk, yaşananların kendisini çok şaşırttığını belirtti. Gülçin’in “Ben çok aşık oldum arkadaşlar. Dubai’ye gidip bir deneyeceğim. Bakalım yapabilecek miyim, yapamayacak mıyım” diyerek gruptan ayrıldığını anlatan Özberk, sözlerine şöyle devam etti: “şirketten de bu şekilde izin alıp gitti. Kızların çocukluk arkadaşı aşık olmuş. Böyle bir şeye hayır mı diyecektik?”

Onu Dubai’de sanıyorduk

Özberk, kendilerinin bu açıklamayı kabul ettiklerini, ama çok geçmeden Gülçin’in solo albüm hazırlığına başladığını duyduklarını anlattı: “Biz Gülçin’in Dubai’ye gittiğini düşünüyorduk. Derken insanlar telefon açıp ‘Gülçin albüm yapıyormuş’ demeye başladı. Onlara ‘Gülçin burada bile değil, Dubai’de’ dedik. Fakat söylenenler sanırım doğru çıktı. Kızlar büyük bir haksızlığa uğradı.”

Şebnem Özberk, aynı zamanda Hepsi üyelerinden Cemre’nin de annesi…

http://psdesign.forume.biz/forum.htm
Evalynn.
~Admin
~Admin
Evalynn.

Müzik Türü : RocK

Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Empty
MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 4:10 pm

Gruptan birileri ayrılınca kötü oluyor,sesi gruba farklı bir renk getiriyordu.Hayırlısı olsun ne diyelim zz Sağol paylaşım için +1
http://prettylittleliars.fanforum.biz
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 23, 2009 4:13 pm

evet ya onun sesi çok güzeldi 45
~violet~
Acemi Üye
 Acemi Üye
~violet~

Müzik Türü : Seçilmedi

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 5:18 am

aman sevmiodum o kızı zaten buda saçma sapan bi grup bence hö ama tabi hayranlarına saygım var Smile
Eda Miley Cyrus*~
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
Eda Miley Cyrus*~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:08 pm

hem gruba saygım var dion hem hakaret edion nası iş anlamadım hüüüü
~violet~
Acemi Üye
 Acemi Üye
~violet~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:10 pm

sende ciddi anlamda algılama problemi var saçma sapar bi grup dedim bunun neresi hakaret çocuklarla uraşamam negative
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:18 pm

::Mileyci:: : o gruplarını sevmiyom diyo ama hayranlarınada saygı duyuyorum diyo sen yanlış anladın sanırım 45

~violet~ : sen de bu kadarr kırıcı konuşmamalısın sende çocuk oldun anlamalısın biraz hem çocukta değil o 12 yaşına gelmiş 45
Eda Miley Cyrus*~
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
Eda Miley Cyrus*~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:24 pm

miley'in başlığında dediğini gördük sevmiosan sevmiosun her yere ilan etmek zorunda mısın
~violet~
Acemi Üye
 Acemi Üye
~violet~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:24 pm

bende çocuk oldum ama bu kadar zırvalamadaım her şeyi yanlış anlıo şuna bak ya neresinde hakaret onun hö
Eda Miley Cyrus*~
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
Eda Miley Cyrus*~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:27 pm

seninle hiç gereksiz polemiğe girmicem amacın belli gelir gelmez kavga çıkartıosun bu sitenin huzurunun bozulmasına kimse izin vermez bunu bil!
~violet~
Acemi Üye
 Acemi Üye
~violet~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:28 pm

gelip sataşıosun sonra suçlu biz oluoz hey yarabbi ya!
Eda Miley Cyrus*~
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
Eda Miley Cyrus*~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 7:36 pm

kübra abla online oldu birazdan konulara bakıp gerekeni yapacak!!!
Evalynn.
~Admin
~Admin
Evalynn.

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 8:11 pm

Konunun kilitlenip,sizinde birer uyarı almanızı istiyorsanız kavgaya devam edin !
http://prettylittleliars.fanforum.biz
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeCuma Haz. 26, 2009 11:45 pm

olan benim konuma olcak :ez:
Eda Miley Cyrus*~
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
Eda Miley Cyrus*~

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimePaz Haz. 28, 2009 12:03 am

nese sustum ben gereksiz kişilerle gereksiz polemiklere girmicem Smile
´specialNJJ.
Profesyonel Üye
 Profesyonel Üye
´specialNJJ.

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 12:00 am

ayy ne kadar saçma bi kavga.. neyse yorum yapmiim da tekrar uzamasın kavga.. :S

paylaşım için saol canm bnce Cemre yle tartıştı Gülçin o yzden ayrıldı gruptan.. çünkü evlenmemiş... :S hatta öyle bir şey olmiicak die de söylemiş
http://turkeyjobrosfan.yetkinforum.net/
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 12:29 am

hadi ya demekki haberlere felan böle verdiler :ez:
inscrutable
~Admin
~Admin
inscrutable

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 12:49 am

En güzel ses ondaydı ama neyse.
http://mileycyrusfanclub.hareketforum.com/forum.htm
ellishia
Genel Moderator
Genel Moderator
ellishia

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeSalı Haz. 30, 2009 1:14 am

bencede grubun sses düzenini o sağlıyodu :ez:
Sevinc
Acemi Üye
 Acemi Üye
Sevinc

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimeC.tesi Ağus. 01, 2009 5:32 pm

Evet ben bu grupun hayranıyım Çok seviyorum müzilk tarzları herkese uygun Smile
özLγм.&
Acemi Üye
 Acemi Üye
özLγм.&

MesajKonu: Geri: Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?   Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı? Icon_minitimePtsi Ağus. 03, 2009 10:18 pm

saol cnm

Gülçin ERGÜL Basın Açıklaması - GÜLÇİN Ergül HEPSİ Grubundan Neden Ayrıldı?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-