| | Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! | |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Artemis Moderator

| |
 | |
MeLodie* Azimli Üye

| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Ptsi Tem. 27, 2009 1:37 pm | |
| Sharika da Robert'a vuruLdu  Bence Robert'ın Sharika ile düet yapması güzel bir fikir |
|
 | |
´specialNJJ. Profesyonel Üye

| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Ptsi Tem. 27, 2009 7:52 pm | |
| ben Robert'in sesini beğenmiyorum açıkçası..Çok zorlama bir sesi var..  Shakira kadar müthiş bir sese sahip olan birinin bunu teklif etmesi için de ona aşık olmuş olması lazım bence..  |
|
 | |
^^NessY^^ Acemi Üye

| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Çarş. Tem. 29, 2009 9:49 am | |
| |
|
 | |
THisse Başarılı Üye

| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Çarş. Ağus. 05, 2009 6:27 pm | |
| |
|
 | |
Cassandra. Moderator

| |
 | |
*Melanie Acemi Üye

| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! C.tesi Ağus. 22, 2009 3:55 pm | |
| | MeLodie* demiş ki: | Sharika da Robert'a vuruLdu  Bence Robert'ın Sharika ile düet yapması güzel bir fikir |
Katılıyorum canım |
|
 | |
Fiddy' Acemi Üye

| Konu: Geri: Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! Salı Eyl. 15, 2009 4:17 pm | |
| | MeLodie* demiş ki: | Sharika da Robert'a vuruLdu  Bence Robert'ın Sharika ile düet yapması güzel bir fikir |
katılıoyrum.. |
|
 | |
| | Shakira, Robert Pattinson İle Düet Yapmak İstiyor! | |
|